м. Дніпро, вул. Троїцька, 21Г, кабінет №557
Вам передзвонити?

Судові процеси

На цій сторінці ви можете ознайомитися з нашою судовою практикою, де є короткий опис судових процесів, в яких ми захистили інтереси наших клієнтів.

Податкові спори:

У справі 804/486/18 про скасування податкових повідомлень рішень, якими до нараховано суми податку та застосовано штрафні санкції, суд задовольнив позовні вимоги та скасував податкові повідомлення-рішення на загальну суму понад 17 млн.грн.

Адвокат Забара А.В. представляла інтереси підприємства у спорі з ДФС у справі №804/1163/18, за результатами якого суд визнав незаконними бездіяльность ДФС та зобов'язав податкову збільшити реєстраційну суму ПДВ у системі електронного адміністрування ПДВ (СЕА ПДВ) у розмірі 1 390 048,00 грн., яка раніше була незаконно обнулена.

У справі № 0440/5859/18, в якій замість повернення переплати ПДВ, податковими органами було винесено ППР, яким нараховано зобов'язання з ПДВ та штраф на загальну суму 2 085 072,00 грн. Суд скасував ППР і зобов'язав податкову повернути переплату з ПДВ у повному розмірі.

Податкова внесла нашого клієнта в список ризикових. Адвокатське бюро "Альони Забари" захистило інтереси підприємства в суді у справі №160/1117/19, за результатами розгляду якого, суд визнав протиправним і скасував рішення, на підставі якого підприємство потрапило до списку ризикових підприємств. У цьому спорі суд також зобов'язав податкову зареєструвати податкові накладні підприємства, реєстрація яких була заблокована через знаходження в списку ризикових підприємств.

У справі №160/5897/19 про оскарження внесення до списку ризикових, суд визнав протиправним і скасував рішення, на підставі якого підприємство потрапило до списку ризикових підприємств.

У справі №320/3099/20 на стадії апеляційного оскарження суд задовольнив наші позовні вимоги та визнав протиправними рішення податкової про блокування податкових накладних та зобов'язав податкову зареєструвати податкові накладні.

У справі №160/3706/20 про скасування недоїмки (ЄСВ) сплячому ФОП, суд задовольнив наш позов і скасував рішення про нарахування недоїмки.

У справі №160/3708/20 про скасування недоїмки (ЄСВ) сплячому ФОП, суд задовольнив наш позов і скасував рішення про нарахування недоїмки.

У справі №160/5274/20 про визнання протиправними дії податкової з накладення арешту на ПДВ рахунок нашого клієнта суд задовольнив позов і зобов'язав податкову зняти арешт з рахунку ПДВ і відновити право нашого клієнта на реєстрацію податкових накладних в СЕА ПДВ.

У справі №160/4258/21 про скасування недоїмки (ЄСВ) сплячому ФОП, суд задовольнив наш позов і скасував рішення про нарахування недоїмки.

В податковій справі №160/1516/23 за позовом Товариства до ГУ ДПС в Дніпропетровській області про скасування ППР про зменшення розміру від`ємного значення суми ПДВ на 200 000,00грн. та про донарахування ПДВ у розмірі 1 924 197,00 грн. та накладено штрафні (фінансові) санкції у розмірі 481 049,25 грн. - суд задовольнив наш позов та скасував ППР.

Господарські спори:

Адвокат виступила у справі на стороні відповідача, до якого було пред'явлено позов про стягнення заборгованості за надані послуги з надання права користування земельною ділянкою. Ця справа дійшла до Верховного Суду, який скасував рішення попередніх судів і відправив справу на новий розгляд. За результатами нового розгляду, суд відмовив у задоволенні позовних вимог позивача. За результатами нового розгляду, суд відмовив у задоволенні позовних вимог позивача.

У справі за позовом банку проти підприємства про стягнення заборгованості в розмірі 1 501 753,14 грн., Забара А.В. виступила на стороні відповідача, за результатами якого суд стягнув всього 1094,1 грн.

В справі №908/2465/22 про визнання кредиторських вимог до банкрута суд задовольнив усі вимоги нашого Клієнта та включивгрошові вимоги в повному обсязі.

В справі 910/13425/22 за позовом нашого клієнта до іншого Товариства про стягнення заборгованості у вигляді авансу за товар, що не був поставлений, суд задовольнив позов частково та стягнув всю заборгованість, інфляційні втрати, 3% річних та витрати на правову допомогу.

По господарській справі 910/2793/22 за позовом нашого клієнта до іншого Товариства про стягнення простроченої заборгованості за посталений товар, суд задовольнив позов повністю та стягнув всю заборгованість, інфляційні втрати, 3% річних, пеню та витрати на правову допомогу.

Цивільні справи:

Забара А.В. підготувала документи для подачі позову про розірвання договору оренди. Справа була ускладнена тим, що договір не підлягав розірванню в односторонньому порядку. Завдяки правильно обраної стратегії, суд задовольнив позовні вимоги підприємства про розірвання договору оренди, в якому Забара А.В. надала правову допомогу.

У справі № 200/2346/19 проти нотаріуса та банку про оскарження виконавчого напису нотаріуса суд задовольнив позов та визнав виконавчий напис нотаріуса таким, що не підлягає виконанню. Для розуміння, виконавчий напис нотаріуса це процедура отримання стягнення заборгованості в обхід суду. Виконавчий напис у справі був отриманий зі значними порушеннями, тому суд погодився з нашими доводами і визнав напис не підлягає виконанню.

У справі № 200/2346/19 проти нотаріуса та банку про оскарження виконавчого напису нотаріуса суд задовольнив позов та визнав виконавчий напис нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

У справі 208/2811/20 суд задовольнив позов і визнав договір купівлі-продажу авто недійсним, а також витребував на користь нашого клієнта автомобіль.

У справі №199/531/20 про встановлення зобов'язання не перешкоджати користуванню квартирою, відшкодування матеріальної та моральної шкоди суд задовольнив позовні вимоги та зобов'язав відповідача не перешкоджати проживанню в квартирі, стягнув матеріальну шкоду в розмірі 86185,93 грн. І моральну шкоду в розмірі 10 000 грн.

У справі 756/10521/20 про стягнення з нашого клієнта безпідставно отриманої зарплати в розмірі 93 502,53 грн. суд відмовив у позові і захистив інтереси нашого клієнта.

У справі 206/4078/20 про виселення нашої клієнтки і за нашим зустрічним позовом про вселення, суд відмовив позивачам в їх позові і задовольнив наш позов про вселення, чим захистив інтереси нашої клієнтки.

У справі № 204/6228/21 за позовом нашої клієнтки до Товариства про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, суд задовольнив позовні вимоги повністю.

Сімейні спори:

У справі №200/1328/19 про позбавлення батьківських прав, де ми захищали інтереси позивача, суд задовольнив позов і позбавив батька батьківських прав.

У справі №199/8272/19 про позбавлення батьківських прав, де ми захищали інтереси позивача, суд задовольнив позов і позбавив батька батьківських прав щодо двох дітей.

У справі №205/7258/20 суд стягнув з боржника аліментів заборгованість по аліментах у розмірі 52 775,78 грн. та пеня за несплату аліментів у розмірі 47 901,00 грн.

У справі 202/5951/21 про позбавлення батьківських прав, де ми захищали інтереси позивачки, суд задовольнив позов та позбавив  батька батьківських прав.

Оскарження адміністративних штрафів:

У справі №522/4142/17 Забара А.В. підготувала документи про оскарження постанови про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою, яким було накладено штраф. Справа дійшла до апеляції і суд апеляційної інстанції визнав постанову необгрунтованою і скасував її.

В результаті ДТП, клієнта визнали винним у порушенні ПДР, після чого було винесено постанову про притягнення до адміністративної відповідальності. У разі програшу, клієнту довелося б ремонтувати автомобіль другого учасника ДТП, але в результаті організації грамотного захисту судом апеляційної інстанції у справі №199/605/14-п постанову про притягнення до адміністративної відповідальності було скасовано, а Клієнта визнали невинним у скоєнні ДТП.

У справі №205/9089/2018 про притягнення до адміністративної відповідальності за появу в громадському місці в нетверезому стані, було повністю скасовано постанову про притягнення до адміністративної відповідальності і справу закрито. У цій справі суд погодився з позицією адвоката і вказав у рішенні, що поліцією не надано належних доказів провини нашого клієнта, тому Постанова є не законною.

Потрібна консультація Адвоката?
Залиш заявку на консультацію Адвоката! Ми зв'яжемося з Вами для вирішення Вашого питання найближчим часом!
Наші головні переваги
Досвід ведення судових справ

Великий досвід

Адвокат Альона Забара має у своїй практиці величезну кількість виграних справ у різних юридичних сферах і галузях практики.

Швидкість роботи

Швидкість роботи

Вам не доведеться довго чекати на вирішення вашого питання і я подбаю, щоб швидкість рішення не вплинула на якість послуг, що надаються.

Індивідуальний підхід

Індивідуальний підхід

Індивідуальний підхід адвоката в роботі полягає в тому, що для кожного клієнта адвокат розробляє індивідуальну стратегію захисту.

Великий спектр послуг

Великий спектр послуг

Наше бюро має велику сферу акредитацій та можемо працювати у різних практиках. Ми точно знайдемо правильне вирішення Вашої проблеми.

Зворотній дзвінок
Зв'яжемось з Вами найближчим часом!
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Консультація
Зв'яжемось з Вами найближчим часом!
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×