м. Дніпро, вул. Троїцька, 21Г, кабінет №557
Вам передзвонити?

Юридичні послуги в Дніпрі

Юридичні послуги в Дніпрі

Адвокатське бюро «Альоны Забари» надає юридичні послуги в Дніпрі та Дніпропетровській області.

Звернувшись в нашу компанію за отриманням юридичних послуг в Дніпрі, ви можете розраховувати на 100% конфіденційність, професіоналізм адвоката, використання всіх можливостей закону для отримання найкращого результату.

Юридичні послуги в Дніпрі, які надаються АБ «Альоны Забари» можуть надаватися як разово, так і на довгостроковій основі.

Юридичні послуги в Дніпрі для компаній:

АБ «Альоны Забари» надає юридичні послуги в Дніпрі для малого та середнього бізнесу.

Будемо раді надати Юридичні послуги в Дніпрі для вашої компанії, а саме:

Юридичні консультації: АБ «Альоны Забари» надасть юридичну консультацію з питання, що цікавить. Юридичні консультації надаватимуться як в усному, так і в письмовому режимі. Юридична консультація може включати роз'яснення ситуації, що склалася з точки зору її законності, консультація по порядку оформлення документів, юридична консультація з приводу правильності складання документів і т. д.

Податкові спори: з сфері оподаткування АБ «Альоны Забари» може надати юридичні консультації. АБ «Альоны Забари» займається податковими спорами, а саме: оскарження податкових повідомлень-рішень (ППР); вихід з ризику; розблокування податкових накладних; оскарження арешту; оскарження інших рішень (дій або бездіяльності) податкових органів.

Господарські спори: АБ «Альоны Забари» готове представляти інтереси в господарському спорі: земельні спори, спори з нерухомістю, договірні спори, корпоративні спори (з учасниками, акціонерами), спори з АМКУ, стягнення заборгованості, штрафів, пені, збитків, розірвання договорів, визнання угод не дійсними.

Юридичні послуги в Дніпрі для громадян:

АБ «Альоны Забари» надає юридичні послуги в Дніпрі для громадян у цивільних, сімейних, земельних, податкових спорах.

Будемо раді надати Юридичні послуги з різних питань, а саме:

Юридичні консультації: АБ «Альоны Забари» надасть юридичну консультацію з питання, що цікавить. Юридичні консультації надаватимуться як в усному, так і в письмовому режимі. Ви можете звернутися за отриманням юридичної консультації з приводу складання документів, правильності складання документів. Адвокат роз'яснить законодавство і судову практику у справі, яку ви збираєтеся почати. Адвокат опише перспективи вашої справи і т. д.

Цивільні спори: земельні спори, спори з нерухомістю; спори з банками і колекторами; виділення будинку (квартири) в натурі; визначення порядку користування квартирою (будинком); стягнення шкоди, моральної шкоди; спори з виконавчою службою, оскарження їх дій і бездіяльності; захист честі і гідності; усунення перешкод у користуванні майном; стягнення заборгованості (заборгованості по розписці); визнання угод недійсними і т. д.

Сімейні спори: в сімейних спорах АБ «Альоны Забари» надає консультації по сімейних справах; АБ «Альоны Забари» займається судовими спорами, включаючи: аліменти, їх подальший перерахунок, стягнення пені за прострочення сплати аліментів; розірвання шлюбу; рішення з ким буде проживати дитина; розділ майна подружжя.

Житлові спори: виселення; вселення; примусове зняття з реєстрації; приватизація; визначення порядку користуватися спільною квартирою (будинком).

Податкові спори: оскарження податкових повідомлень-рішень (ППР); вихід з ризику; розблокування податкових накладних; оскарження недоїмки по ЄСВ; оскарження інших рішень (дій або бездіяльності) податкових органів.

Для отримання юридичних послуг, телефонуйте в АБ «Альоны Забари» для запису на зустріч з адвокатом.

Знайти нас в інтернеті можна за тегами:

адвокат Дніпро, юрист Дніпро, юридичні послуги Дніпро, юридичні послуги, юридичні послуги в Дніпрі, юридичні послуги в Дніпропетровську, юридичні послуги Дніпро, консультація юриста, допомога адвоката, консультація адвоката, юридичні консультації, адвокати Дніпра, адвокат в Дніпрі, послуги юриста Дніпро, адвокатські контори Дніпро, Дніпро адвокат, адвокатська компанія Дніпро, адвокат в Дніпропетровську, послуги адвоката в Дніпрі, кращі адвокати Дніпропетровська, адвокат Дніпро контакти, зателефонувати адвокату, адвокат в центрі Дніпро, адвокат Дніпро правий берег, юридичні послуги Дніпро, юридичні послуги Дніпропетровськ.

Потрібна консультація Адвоката?
Залиш заявку на консультацію Адвоката! Ми зв'яжемося з Вами для вирішення Вашого питання найближчим часом!
Наші головні переваги
Досвід ведення судових справ

Великий досвід

Адвокат Альона Забара має у своїй практиці величезну кількість виграних справ у різних юридичних сферах і галузях практики.

Швидкість роботи

Швидкість роботи

Вам не доведеться довго чекати на вирішення вашого питання і я подбаю, щоб швидкість рішення не вплинула на якість послуг, що надаються.

Індивідуальний підхід

Індивідуальний підхід

Індивідуальний підхід адвоката в роботі полягає в тому, що для кожного клієнта адвокат розробляє індивідуальну стратегію захисту.

Великий спектр послуг

Великий спектр послуг

Наше бюро має велику сферу акредитацій та можемо працювати у різних практиках. Ми точно знайдемо правильне вирішення Вашої проблеми.

Зворотній дзвінок
Зв'яжемось з Вами найближчим часом!
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Консультація
Зв'яжемось з Вами найближчим часом!
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×